nur alya batrisyia's FotoPage

By: nur alya batrisyia saiful bahrin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 17-Aug-2006 06:13 Email | Share | | Bookmark
alya 3 bulan

ini gambor "peberet" ayah..siap print besar utk opah2 di kg.
apa tengok2
titun..penat nih..
View all 7 photos...
2 bulan 29 hari,,,cik alya ibu ni dah boleh meniarap...ingat lagi masa tu pagi sabtu....
ibu siap mandikan alya,,,sementara nak amik pampers...alya dok pusing meniarap...
Best gilers.dek kerana terlalu gumbira..ibu sampai menitiskan air mata....
Ayah pon samer..................


Friday, 11-Nov-2005 06:10 Email | Share | | Bookmark
4 bulan + 5 bulan

4 bulan
 
 
View all 14 photos...
ibu dah mula berikan alya nestum, bubur nasi dan kentang lenyek.(tapi skit jer....coz nurse yang suruh bagi...nurse cakap pada masa ni dah boleh ajar makan)...
Cik "alya" ibu pon dah pandai mengenggam alat mainan.
Penglihatan sudah terang, dapat mengenalpasti ibu dan ayah.
Sudah menggangkat punggung, dan bergerak nak merangkak.


Saturday, 4-Jun-2005 01:20 Email | Share | | Bookmark
Nur Alya Batrisyia

7 hari
7 hari
 
View all 10 photos...
Nur Alya Batrisyia binti Saiful Bahrin....puas ibu membelek buku nama2 menurut islam(sampai 2 buah buku) akhirnya setelah alya berusia 4 bulan dalam perut ,ibu dan ayah putuskan nama Nur Alya Batrisyia(baby girl) atau Idlan Hakimi(baby boy)....

4 hari ibu dok spital putrajaya(makan+tidor jer coz tak sakit2 nak bersalin), 4 kali induce sebelum dimasukkan ke bilik pembedahan(air ketuban kurang)....maklumler..anak ibu ni baik...tak mo ibu rasa sakit(walaupun dr. belah hidup2 perut ibu)....akhirnya...4.6.2005,, pukul 1.20 petang bersamaan ngan hari agung lahirlah "chenta kasih ibu dan ayah"..............NUR ALYA BATRISYIA....kecik jer budak ni...2.3kg jer...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net